19 % commissie betalen om mijn geld terug te krijgen | Te Mooi Om Waar Te Zijn

19 % commissie betalen om mijn geld terug te krijgen

“ 19 % commissie betalen om mijn geld terug te krijgen ”

Toen ik vroeg om mijn beleggingen en winst uit te betalen, kreeg ik te horen dat ik eerst een commissie van 19 % aan de handelaar moest betalen. En dat deed ik ook.

“Na een telefoontje van een online tradingbedrijf in augustus 2017, begon ik geld te investeren. Ik investeerde 7.910 USD in verschillende termijnen via bankoverschrijvingen en mijn VISA-kaart. Elke keer spoorde de handelaar me aan om meer geld te investeren. Toen ik vroeg om mijn beleggingen en de winst van 64.565 USD uit te betalen, kreeg ik te horen dat ik eerst een commissie van 19% aan de handelaar moest betalen. En dat deed ik ook. Een paar dagen later stond het geld niet meer op het platform, dus dacht ik dat het werd overgeschreven op mijn bankrekening.

Na 2 tot 3 weken had ik echter nog steeds geen geld gezien. Ik nam contact op met het hoofdkantoor van het bedrijf, vermoedelijk in Londen, en er werd mij verteld dat de onafhankelijke freelance handelaar op Cyprus zat en mijn geld gestolen had (inclusief de verzilverde commissie van 9.000 euro die ik hem via bankoverschrijving had bezorgd).

Toen kreeg ik te horen dat ik gedekt was door een verzekering, maar om effectief terugbetaald te worden, moest ik wel eerst een premie van 6.560 euro op tafel leggen. Ik heb ook deze verzekering betaald, maar helaas was dit nog niet genoeg. Ze vertelden me dat ik daarna nog een Britse belasting van 15 % moest betalen, nl. 8.397 USD. Ik vroeg natuurlijk om elke som die ik betaalde af te houden van mijn tradingaccount, maar dat bleek uiteindelijk onmogelijk.”