2.256 euro betaald voor een diamant die slechts 300 euro waard is | Te Mooi Om Waar Te Zijn

2.256 euro betaald voor een diamant die slechts 300 euro waard is

“ 2.256 euro betaald voor een diamant die slechts 300 euro waard is ”

In het begin was het voorstel erg geloofwaardig, ze namen de tijd om uit te leggen waarom ik in diamant zou moeten investeren en ze antwoordden heel bedaard op al mijn vragen en bekommernissen. Dus ik voelde me snel vertrouwd met de handelaar.

“Ik werd het slachtoffer van fraude met diamantinvesteringen. Ik kreeg een telefoontje van een diamantbeleggingsmaatschappij, die me uitlegde dat investeren in diamant een veilige keuze is. Als ik bij hen zou beleggen, zou ik tot 8 % meer kunnen verdienen boven op de aankoopwaarde van een diamant.

In het begin was het voorstel erg geloofwaardig, ze namen de tijd om me uit te leggen waarom ik in diamant zou moeten investeren en ze antwoordden heel bedaard op al mijn vragen en bekommernissen. Dus ik voelde me snel vertrouwd met de handelaar. Ze boden me een diamant aan. Ik stelde opnieuw heel wat vragen en een advocaat aan de telefoon beargumenteerde dat ik mijn diamanten spoedig zou kunnen verkopen. Dus liet ik mezelf verleiden en accepteerde de transactie. Ik werd eigenaar van een steen die me 2.256 euro kostte en betaalde met creditcard.

Na mijn aankoop begon ik al snel te twijfelen. Ik besloot dan ook om zelf nog wat research te doen. Toen besefte ik dat ik het slachtoffer was geworden van beleggingsfraude. Ik las dat dit bedrijf niet betrouwbaar was en dat het online gesignaleerd stond als frauduleus.

Nadien bood het bedrijf me aan om de diamant bij mij thuis te laten bezorgen, maar dit weigerde ik. In de tussentijd had ik het gemmologische certificaat dat de maatschappij me bezorgd had bij diamanthandelaars voorgelegd en zij bevestigden me allemaal dat de steen die ik gekocht had slechts 300 euro waard was.”