De ingescande documenten en foto’s leken erg realistisch | Te Mooi Om Waar Te Zijn

De ingescande documenten en foto’s leken erg realistisch

“ De ingescande documenten en foto’s leken erg realistisch ”

Getuigenis 1

Via een datingsite exclusief voor mannen leerde ik een Rus uit Kazan kennen. Hij wilde graag naar België afreizen om me te ontmoeten, maar had geen geld. Dus betaalde ik 4.785,91 euro voor zijn vliegtuigticket, visum, paspoort en medische verzekering.

"Via een datingsite exclusief voor mannen leerde ik een Rus uit Kazan kennen met wie ik nadien via e-mail een vriendschap opbouwde. Hij wilde graag naar België afreizen om me te ontmoeten, maar had geen geld. Dus stortte ik een bedrag van 4.785,91 euro op zijn bankrekening om zijn vliegtuigticket, visum, paspoort en medische verzekering in orde te maken. De ingescande documenten die hij me hiervoor bezorgde, leken realistisch en de foto’s van internet waren identiek aan de officiële documenten.

Op 10 juli 2018 werd hij opgepakt voor smokkel op de luchthaven van Moscou. Hij scande me de “officiële” politiedocumenten door en vroeg opnieuw om geld, namelijk 3.500 euro. Anders vloog hij de gevangenis in… Ik weigerde dit. Bijgevolg is hij nooit in België verschenen."