In de val gelokt door valse bewijzen | Te Mooi Om Waar Te Zijn

In de val gelokt door valse bewijzen

“ In de val gelokt door valse bewijzen ”

Op een trading website voor cryptomunten belegde ik 4.000 euro, met een dagrendement van 3 %. Na 6 maanden probeerde ik voor het eerst om mijn geld op te nemen, maar niemand meer te bespeuren … De personen die je aan de hand van valse bewijzen bergen goud beloven, zijn eigenlijk ronselaars voor criminele organisaties.

Als een naïeveling ben ik in de val gelopen door op een zogenaamde trading website voor cryptomunten 4.000 euro te investeren, met een dagopbrengst van 3 % op het verworven kapitaal. Een exponentiële groei dus, wat natuurlijk fantastisch is. Gedurende 6 maanden liet ik mijn geld kapitaliseren, wat op dat moment 2.000 euro per maand opleverde met een begininvestering van ongeveer 1.500 euro. Met die 4.000 euro opende ik rekeningen voor mijn gezin. Na 6 maanden vroeg ik voor het eerst mijn geld op en toen was iedereen spoorloos verdwenen. Pas dan besef je dat het te mooi was om waar te zijn ...

Laat je dus niet beetnemen door onrealistische aanbiedingen, waarbij je jouw kapitaal kwijtraakt … Het internet krioelt van de oplichters, wees dus meer dan ooit op je hoede!

Ondertussen heb ik een klacht bij de politie ingediend om een einde te stellen aan deze bedrieglijke praktijken. Ik weet immers dat ik mijn geld nooit terugzie. Wees dus alert, ook al krijg je bewijzen voorgeschoteld. Die personen zijn vaak niet anders dan ronselaars voor criminele organisaties.