Deze Zweedse ingenieur speelt duidelijk op mijn gevoelens. Ik ben ontgoocheld | Te Mooi Om Waar Te Zijn

Deze Zweedse ingenieur speelt duidelijk op mijn gevoelens. Ik ben ontgoocheld

“ Deze Zweedse ingenieur speelt duidelijk op mijn gevoelens. Ik ben ontgoocheld ”

Hij verklaart me zijn liefde en dat we een zeer sterke band hebben. Ik wou dat ik me eerder had gerealiseerd dat alles vanaf het begin een leugen was.

Een Zweedse ingenieur vertelt me dat hij binnenkort naar België verhuist. Zijn vrouw zou 8 jaar geleden overleden zijn bij de geboorte van hun dochter. Dan volgen een paar weken van dagelijkse uitwisseling van berichten. Hij verklaart me zijn liefde en dat we een zeer sterke band hebben.

Maar zijn komst wordt plotseling uitgesteld. Hij moet werken aan de bouw van een olieplatform in de Adriatische Zee. Een storm heeft naar verluidt enige schade veroorzaakt, met een paar ernstig gewonden tot gevolg. Hij moet nieuw materiaal laten sturen, maar zijn creditcard heeft zijn maximale limiet bereikt. Hij vraagt me om hem te helpen, wat ik natuurlijk weiger. De man speelt duidelijk op mijn gevoelens.

Ik ben ontgoocheld, maar ben er tenminste niet ingetrapt. Ik wou dat ik me eerder had gerealiseerd dat alles vanaf het begin een leugen was. Ik heb foto's, naam (in ieder geval de nepnaam), e-mail, telefoon, alles om te communiceren via Whatsapp.

Klinkt dit verhaal je bekend in de oren, deel dan je informatie. Ik ben van plan een klacht in te dienen want ik vermoed dat het om een netwerk gaat.