Het begon onschuldig met een vriendschapsverzoek | Te Mooi Om Waar Te Zijn

Het begon onschuldig met een vriendschapsverzoek

“ Het begon onschuldig met een vriendschapsverzoek ”

Ik ben opgelicht door een man op Facebook. Hij is ook actief op datingsites onder verschillende namen. Ik hoop hiermee andere mensen te kunnen waarschuwen.

Ik ben opgelicht door een man op Facebook, zijn naam is Bradley Hermann Okezi. Hij is ook actief op datingsites onder verschillende namen nl. Mike, John Richard, Simon Douglas uit Manchester. De ene keer is hij een Amerikaan, de andere keer iemand uit Engeland. Hij heeft verschillende nog andere namen.

Hij zegt op Facebook dat hij een zelfstandige marine-ingenieur is. Ik denk dat hij nog actief is maar ik heb hem verwijderd op Facebook, omdat hij mij lastig bleef vallen om geld te ontvangen. Ik heb alles ingediend bij de politie en de zaak is geseponeerd, maar zijn profiel staat nog altijd op Facebook: hij zal nog vele slachtoffers maken. Ik heb het ook gemeld op Facebook, maar daar krijg je nooit antwoord.

Het begon onschuldig met een vriendschapsverzoek: hij was eenzaam en wilde een relatie met mij. Ik heb gezegd “ik ben een getrouwde vrouw”.

Het begon met kleine bedragen en plots moest ik 50.000 euro betalen voor een certificaat van herkomst voor zijn familiepakket dat hij naar mij opstuurde. Natuurlijk heb ik dat niet betaald. Hij was zeer boos en bleef maar zeuren om meer geld. Ik had al een som betaald aan hem.

Dat was mijn verhaal. Ik wil alleen de mensen waarschuwen want hij is een grote oplichter. Alles begon op FB Messenger.

Ik hoop hiermee andere mensen te kunnen waarschuwen.