Het is toch niet juist dat ik eerst geld moet bijgeven alvorens mijn geld terug te krijgen | Te Mooi Om Waar Te Zijn

Het is toch niet juist dat ik eerst geld moet bijgeven alvorens mijn geld terug te krijgen

“ Het is toch niet juist dat ik eerst geld moet bijgeven alvorens mijn geld terug te krijgen ”

Toen ik mijn geld terugvroeg, kwam hij af met de melding dat ik eerst het kapitaal dat ik al had gestort nog eens moest storten omdat hij dan pas de toestemming had om mijn geld terug te storten. Tot op heden heb ik natuurlijks niets gezien van mijn geld.

Ik ben ingestapt in een beleggingsplatform voor cryptomunten met startkapitaal van 250 euro . Na een tijd hebben ze mij gevraagd om wat meer te storten zodoende de winsten te vergroten. Ik heb toen een som van 3.000 euro gestort. 

Enkele weken later belde een persoon van het platform mij op. Hij kon het goed uitleggen en beweerde dat als ik iets meer geld belegde ook sneller winst had.

Toen ik mijn geld terugvroeg, kwam hij af met de melding dat ik eerst het kapitaal dat ik al had gestort nog eens moest storten omdat hij dan pas de toestemming had om mijn geld terug te storten. Tot op heden heb ik natuurlijks niets gezien van mijn geld, in totaal heeft hij 18.500 euro van mij gehad.  Nu vraagt hij weer 5.000 euro en hij zou al 7.000 euro op de Nationale Bank in Brussel gestort hebben. Weer niets op mijn rekening. Ik ben niet van plan nog geld te geven, het is toch niet juist dat ik eerst geld moet bijgeven alvorens mijn geld terug te krijgen.