Hij bekende dat hij een oplichter is | Te Mooi Om Waar Te Zijn

Hij bekende dat hij een oplichter is

“ Hij bekende dat hij een oplichter is ”

Hij was geen blanke man van 48 jaar, maar een zwarte die net 30 geworden was. Hij raadde me aan om niet meer te antwoorden via Whatsapp, want er zou iemand anders reageren die me nog meer geld zou proberen af te troggelen.

“Via Tinder leerde ik een Amerikaanse dokter kennen die gelegerd zou zijn in Brussel. We raakten aan de praat via Whatsapp en e-mail. Hij vertelde me dat hij drie weken naar Syrië moest en dat we elkaar daarna zouden ontmoeten op Zaventem. Om de reis naar België te betalen, kwam hij wel 700 euro te kort. Hij verzekerde me dat hij me achteraf zou terugbetalen.

Gisteren stuurde hij me ineens een bericht om te melden dat hij eigenlijk een oplichter is. Hij was helemaal geen blanke man van 48 jaar, maar een zwarte die net 30 geworden was. Hij bekende dat hij voor een baas werkte en geld nodig had om zijn voetbalcarrière uit te bouwen. Hij raadde me aan om niet meer te schrijven via Whatsapp, want er zou iemand anders reageren die me nog meer geld zou proberen af te troggelen. Ik beschik over foto’s, een bewijs van de storting via Western Union en zijn nummer via Whatsapp.”