Initiële investering zonder winst verdwenen | Te Mooi Om Waar Te Zijn

Initiële investering zonder winst verdwenen

“ Initiële investering zonder winst verdwenen ”

Via telefoon kreeg ik opnieuw een voorstel: koop extra aandelen van een nieuwe bedrijf aan, tegen zeer interessante voorwaarden. Op dat moment vroeg ik of ik mijn initiële investering zonder winst kon terugkrijgen. Dit bleek niet mogelijk.

“Rond 14 april werd ik gebeld met het voorstel om aandelen van een energiebedrijf te kopen via firma X. Dit bedrijf zelf staat genoteerd op de Hong Kong Stock Exchange.

Na storting ontving ik een bewijs van de transactie. Op 24 mei werd ik opnieuw gebeld en stelde men voor om de aandelen in het bedrijf te verkopen voor een ander bedrijf aan zeer interessante voorwaarden.

Op 5 juni opnieuw telefoon met een voorstel: koop extra aandelen van het nieuwe bedrijf aan, tegen (weer) zeer interessante voorwaarden. Op dat moment vroeg ik of ik mijn initiële investering zonder winst kon terugkrijgen. Dit bleek niet mogelijk.

Nader onderzoek op internet van de gegevens van alle betrokken partijen leerde me dat er heel wat onregelmatigheden zijn. Ik geloof niet meer in hun verhaal en zal dus ook geen extra geld meer overmaken.”