Nog slechts 2 euro over op de rekening | Te Mooi Om Waar Te Zijn

Nog slechts 2 euro over op de rekening

“ Nog slechts 2 euro over op de rekening ”

Zonder het te weten ging er plots een groot bedrag van mijn rekening. Tegelijk merkte ik vreemde koersbewegingen op die niet overeenkwamen met de werkelijke koersveranderingen.

“Begin 2016 werd ik misleid door reclame op het internet. Door te investeren in Firma X zou ik verschillende bonussen ontvangen. In het begin kon ik door kleine bedragen te investeren grote bedragen en bonussen in de vorm van geld binnenhalen.

Zonder het te weten werd die hefboom plots aangepast en ging er een groot bedrag van mijn rekening. Tegelijk merkte ik vreemde koersbewegingen op die niet overeenkwamen met de werkelijke koersveranderingen. Ik hoopte dat ik mijn geld nog zou kunnen terugkrijgen met het beetje dat nog op mijn rekening stond, maar zonder resultaat uiteraard.

Vandaag zijn we 2 jaar verder. Ik ben er terug bovenop, hoewel ik het al die tijd serieus lastig gehad heb en er met niemand over durfde spreken. Ik was toen ook niet sterk genoeg om er telkens aan herinnerd te worden en heb het gelaten zoals het was. Toch hoop ik dat ik er vandaag nog iets aan kan doen.

Er staat nog altijd geld op mijn rekening (slechts 2 euro) en ik stuurde al enkele e-mails met de vraag om dit geld over te maken op mijn rekening, maar ik krijg geen gehoor. Ik weet zeker dat er nog veel gedupeerden zijn en ik heb vernomen dat deze site nu geblokkeerd is in België.”