Slaaploos en geruïneerd door binaire opties | Te Mooi Om Waar Te Zijn

Slaaploos en geruïneerd door binaire opties

“ Slaaploos en geruïneerd door binaire opties ”

Ze bellen je elke dag en dringen erop aan dat je een totaalbedrag van 50.000 euro zou inleggen om een coach toegewezen te krijgen voor de binaire opties. Ik ben in de val getrapt. Nu weigeren ze me mijn inleg terug te storten. Ze beantwoorden mijn telefoons en mails niet meer.

“Ze bellen je elke dag en dringen erop aan dat je een totaalbedrag van 50.000 euro zou inleggen om een coach toegewezen te krijgen voor de binaire opties. Zodra je een coach hebt, staat het vast dat je winst zal boeken. Ik ben in de val getrapt. Nu weigeren ze me mijn inleg terug te storten. Ze beantwoorden mijn telefoons en mails niet meer.

Ik slaap niet meer, ik ben wanhopig. Ik had nooit mijn vertrouwen mogen stellen in XXX, een vennootschap die zogezegd ‘eerlijk’ was, die me alle papieren voor mijn belastingaangifte ging bezorgen en grote banken als referentie had opgegeven! Het resultaat is dat ik geruïneerd ben en bijgevolg mijn kinderen geruïneerd heb. Ik zou zo graag willen dat ze me mijn geld terugstorten zodat er een eind komt aan deze nachtmerrie.”