Zogezegde zakenman uit Hasselt die in Togo verbleef | Te Mooi Om Waar Te Zijn

Zogezegde zakenman uit Hasselt die in Togo verbleef

“ Zogezegde zakenman uit Hasselt die in Togo verbleef ”

Getuigenis 6

Op een dag stuurde hij me dat hij in de stad Lomé overvallen en bestolen zou zijn. Al zijn papieren, bankkaarten, enz. was hij kwijt en hij werd zwaar toegetakeld. Hij vroeg me om hem geld te lenen zodat hij zich kon laten verzorgen.

“Via Facebook leerde ik X kennen, vermoedelijk gaat het om een vals profiel. Via Messenger chatte ik regelmatig met hem. Zo kwam ik te weten dat hij een zakenman is die eigenlijk in Hasselt woont, maar voor zaken in het Afrikaanse Togo verbleef, meer bepaald in de stad Lomé. Op een dag stuurde hij me dat hij daar overvallen en bestolen zou zijn. Al zijn papieren, bankkaarten, enz. was hij kwijt en hij werd zwaar toegetakeld. Hij vroeg me om hem geld te lenen zodat hij zich kon laten verzorgen.

Uit medelijden betaalde ik via Western Union één keer 400 euro en een tweede keer 300 euro, maar nadien niets meer. Hij bleef me nochtans contacteren via Messenger en vroeg me om duizenden euro, o.a. om eten te kopen, zijn hotel te betalen, zijn materiaal te laten dedouaneren, enz. Intussen antwoord ik gewoon niet meer.”